Målare Arboga

Välkommen till Ibbes Måleri – din målare i Västerås! Vi kan hjälpa dig med invändigt och utvändigt måleri samt tapetsering. Oavsett om det gäller enklare ytskiktsrenovering eller om det är en del av ett större byggprojekt kan du lita på att vi levererar förstklassiga resultat med högkvalitativa produkter och tekniker. Vi målar allt från fritidshus och attefallshus till radhus, villor och lägenheter – inget jobb är för litet eller för stort för oss!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

När du anlitar en målare från Ibbes Måleri för måleritjänster kan du känna dig trygg med att resultatet håller högsta kvalitet. Oavsett om det gäller målning av väggar och snickerier, fasadmålning eller tapetsering. Våra målare har mångårig erfarenhet av att arbeta med allt från målning av villor och radhus till enklare renoveringsmålning i lägenheter. Detta gör att vi kan lita på att alltid leverera högsta kvalitet, inom angiven tidsram till ett bra pris. Vi arbetar åt både företag och privatpersoner och anpassar oss helt efter kundens önskemål då vi vet att det ena projektet är inte likt det andra.

Alla projekt är lika välkomna

TAPETSERING SAMT INVÄNDIGT OCH UTVÄNDIGT MÅLERI I ARBOGA

Behöver du måla om ett rum, en trappa eller behöver du hjälp med tapetsering? Vi kan hjälpa dig! Anlita en kunnig målare i Västerås för att måla om där hemma. På detta sätt kan du fräscha upp fasaden eller dina rum och få allt att se ut som nytt. Vi hjälper dig oavsett om du behöver en ommålning eller om det ska målas från grunden. Våra målare kan med hjälp av snickerimålning uppdatera dina lister, dörrar och fönster! Med lite ny färg kommer du långt! Behöver du takmålning eller fasadmålning? Vi hjälper dig med allt från planering till färdigt resultat!

Ju mer du underhåller din bostad och rustar upp den, desto mer pengar kommer du investera i dig själv. En bostad eller fastighet som håller sig fräsch och snygg kommer hela tiden öka i värde.

En målare som målar en vägg med en roller

ROT-avdrag för måleriarbete

Du som kund har givetvis möjlighet att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar vår målerifirma. Detta innebär att du får göra avdrag på upp till 30% av arbetskostnaden. Vi på Ibbes Måleri AB hjälper dig gärna att göra avdrag på dina tjänster som du har anlitat oss för. Nämn gärna tidigt när du kontaktar oss om du vill ha ROT-avdrag på din slutfaktura.

Vårt mål är att du blir nöjd över slutresultatet och därför strävar vi alltid åt att hålla god kvalitet och hög nivå på vår arbetsstandard. Kontakta oss på Ibbes Måleri AB för mer information, eller om du har frågor angående måleri och våra målare.

Viktigt med ordentligt förarbete vid målning och tapetsering

Vad skiljer egentligen ett jobb utförd av en fackman och ett jobb utförd av en lekman? Det finns givetvis flera saker, men en av de största handlar om förarbetet. Utan ett gediget och grundligt förarbete kan man aldrig få ett bra slutresultat i samband med att man ska måla om eller tapetsera.

Ytan måste vara förberedd, den måste vara jämn, den måste vara slät och den måste vara ren. Vilket konkret innebär att man måste spackla, slipa och tvätta innan man sätter igång. Inkluderat i förarbetet är även täckning av andra ytor – golv, lister och tak – samt nedmontering av exempelvis strömbrytare.

Om man drar paralleller mellan hur vi som målare tar oss an ett projekt så lägger vi ungefär 80% på förarbetet och 20 % på att måla. Lekmän tenderar att göra precis tvärtom. Man lägger 80% på att måla och det är det som gör att väggen sedan blir flammig, att man ser skillnader i färgnyanser samt att vissa detaljer, helt enkelt, inte blir bra. Genom att lägga störst fokus på förarbetet så får man det bästa resultatet.

Målare Västerås - Vanliga frågor

Vi tänkte svara på några av de vanligaste frågorna som ställs till oss och genom detta ge dig en lite bättre bild av hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig om du anlitar oss:

Ja, vi åtar oss alla tänkbara projekt och kan hjälpa dig att måla både fasad och interiört. Storleken på uppdraget är irrelevant. Vi hjälper både större fastighetsägare, BRF:er, företag och vanliga privatpersoner. 

Givetvis! Säg bara till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot direkt på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket och du kan bara luta dig tillbaka.

Vi lägger alltid ned vårt yttersta i samband med att vi anlitas. Kunden är i fokus och vi strävar alltid efter att lämna högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vårt mål är återkommande kunder och fina referenser. För att få det så måste vi leverera – i alla led. Vi planerar jobben, vi tänker på miljön och vi skapar alltid en kommunikation mellan utförare och beställare som minimerar risken för misstag. 

Hjälp att välja rätt färg, verktyg och material vid målning

Planerar du att måla på egen hand? Att måla kan vara ytterst rogivande och ett tacksamt projekt att ta sig an under exempelvis semestern. Du ser ett resultat direkt och du kan beta av stegen fram till det färdiga resultatet. Men, det handlar också om att välja den snabbaste vägen fram.

Som utbildade målare har vi inga problem med att se vilken typ av färg som passar för vilken typ av yta, vilka verktyg som kommer att behövas och vilket material i övrigt som krävs i samband med att vi anlitas för ett projekt. Du som privatperson däremot kan famla i mörkret i dessa frågor och detta kan leda till att du missar viktiga detaljer och att du således inte får det resultat du drömt om. Dessutom så kommer det obönhörligen att leda till en massa onödiga resor fram- och tillbaka från bygghandeln – något som dels är dåligt för miljön och dels något som skapar irritation.

Vår poäng: även om du inte väljer oss som målare så kan du välja oss för vägledning och inköp av material och verktyg. Vi hjälper dig gärna med att hitta exakt de saker du behöver för att klara av det planerade projektet – och slutföra detta med ett leende på läpparna. Vi har kunskapen som gör ditt jobb enklare!

Målare som även kan bygg

Vi är en målare som även kan bygg. Detta gör oss till en perfekt partner för det lite större projektet då vi kan sköta allt som har med bygg- och snickerier att göra – och samtidigt också fräscha upp allting med hjälp av ny färg.

Funderar du på att platsbygga en bokhylla, en ny hallmöbel eller kanske bygga om i köket och samtidigt måla om köksluckorna? Vi kan hjälpa dig med allt detta och skapa helt nya uttryck i din bostad.

Genom att ha fler än en sträng på vår lyra så kan vi möta kundens behov på ett tydligare sätt – och pressa ner priserna rejält. Istället för att anlita en snickare och en målare så anlitar du oss och slår två flugor i en smäll. Det ger dessutom mindre ledtid då vårt sammansvetsade gäng lägger upp arbetet på ett tidsbesparande sätt. Vi är effektiva och därmed också prisvärda!

Hur ofta ska man måla om en träfasad?

Det finns skillnader mellan interiör målning och målning av fasader. Har du en träfasad på din villa så blir färgen viktig mer än bara ur ett estetiskt perspektiv. Färgen fungerar som det yttersta skyddet för det underliggande materialet.

Fel färg, fel påstrykning och slarv kan komma att kosta i det långa loppet. Därför är det viktigt att ta hjälp i samband med en fasadmålning. Om du inte anlitar oss så är vi gärna ett bollplank i frågan och ger dig råd om hur du ska gå tillväga.

Ser man till hur ofta en fasad av trä måste målas om så kan man räkna med en intervall om 10-15 år om rätt färg och rätt arbete ligger bakom. Vissa väggar kan emellertid behöva målas om snabbare än så. Här handlar det då primärt om väggar som vetter mot syd då solen ligger på tydligare just där. Genom ett gediget jobb med rätt färg slipper du måla om så ofta. Det är grundprincipen att utgå ifrån.