{keyword} i {city}

Om du väljer att anlita oss på Ibbes Måleri, kan du som kund känna dig trygg och samtidigt lita på att vi får jobbet gjort. Dessutom kommer vi alltid att ha en hög kvalitet och fokus på hållbarhet. Vi är målare som har mångårig erfarenhet, och vi kan vår sak samt att vi jobbar effektivt. Därför kan vi lova dig att vi har kunskapen för att du ska bli helt nöjd med vårt arbete. Vi har utfört jobb åt både företag och privatpersoner under många år, och vet att det ena projektet är inte likt det andra.

Alla har individuella kriterier som gör både projektet och vårt arbete spännande, intressant och förnyande. Små eller stora projekt spelar ingen roll för oss, vi känner oss stabila nog för att kunna ta oss an alla möjliga projekt.

{keyword} i {city}

Oavsett om du behöver måla om ett rum, en trappa eller behöver hjälp med tapetsering kan vi hjälpa dig. Genom att anlita en målare för att måla om hemma, kan du fräscha upp dina rum och få dem att se ut som nya. Vi hjälper dig oavsett om du behöver en ommålning eller om det ska målas om från grunden. En av våra målare kan hjälpa dig uppdatera dina lister, innerväggar eller tak, med lite färg kommer du långt i hur din bostad upplevs och utseende.

Desto mer du underhåller din bostad och rustar upp den, desto mer pengar kommer du investera till dig själv, en bostad eller fastighet som håller sig fräsch och snygg kommer hela tiden öka i värde. Ett enkelt sätt att få någonting gammalt och slitet att se nytt ut är genom att måla om, eller varför inte både måla om och tapetsera i en riktigt snygg och modern tapet.

En målare som målar en vägg med en roller

Behöver du ROT-avdrag?

 

Du som kund har givetvis tillgång till ROT-avdraget. När du väljer att anlita en målare har du alltid möjligheten att göra avdrag på måleri kostnaderna. Vi på Ibbes Måleri AB hjälper dig gärna att göra avdrag på dina tjänster som du har anlitat oss för. Nämn gärna tidigt när du kontaktar oss om du vill ha ROT-avdrag på din slutfaktura, så fixar vi allt pappersjobb och du behöver enbart betala mindre pengar. 

 

Vårt mål är att du blir nöjd över slutresultatet och därför strävar vi alltid åt att håll god kvalitet och hög nivå på vår arbets standard. Kontakta oss på Ibbes Måleri AB för mer information, eller om du har frågor angående måleri och våra målare.