Lång erfarenhet inom måleri och renoveringar

Vi är ett företag som har lång erfarenhet inom måleri, snickeri, renovering, ombyggnationer och nybyggnationer. När ett företag har bra rykte bland sina kunder, säger det mycket om hur företag jobbar. Vi vill behålla ett gott rykte bland våra kunder, och därför lägger vi stor vikt i att genomföra vårt jobb utefter dina önskemål. Vi nöjer oss inte förens du är nöjd, och därför kan du lita på att jobbet blir rätt utfört. När du ska utföra fler olika saker i ett projekt, kan det vara jobbigt att anlita olika företag som ska utföra olika saker. Därför är det enklast att ha allting på samma företag.

Därför utvecklar vi oss hela tiden framåt för att kunna tillgodose fler behov hos våra kunder, så att du ska känna att du enbart behöver kontakta oss för att kunna fullfölja dig projekt. Vi på Ibbes Måleri & Renovering AB tycker om att ha en tydlig kommunikation med våra kunder därför värdesätter vi att behålla en ärlig och öppen dialog innan, under och efter projektet gång. Vi hjälper dig att renovera och måla om, så att du kan lägga din tid på annat.

Bra hantverk till bra pris

Vi tycker att alla ska kunna få anlita en firma som gör bra hantverk till förmånliga priser, men samtidigt håller bra kvalitet och standard på sina tjänster. Därför har vi valt att hålla våra priser på en nivå att det blir tillgängligt för alla. Att du sedan kan dra av ROT-avdraget på offertpriset är en bra bonus.

Genom att erbjuda överkomliga priser försöker vi förverkliga projekt drömmar som ännu bara är ideér. Det ska vara enkelt att renovera, bygga eller måla om och nu även till ett bra pris. Vi finns här för dig genom hela processen, från start till slut.

En person som håller i en pensel med droppande gul färg på

Kontakta oss för en offert idag

Behöver du renovera kontoret eller måla om i vardagsrummet? Förverkliga dina drömmar med en gång och kontakta oss på Ibbes Måleri & Renovering AB för en skräddarsydd offert, antingen via vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss på telefon. Vi påbörjar aldrig några projekt förens du som kund godkänner den offert vi har skickat till dig. Vi tycker inga frågor är små eller för stora, har du några frågor eller funderingar, ska du inte tveka på att höra av dig angående ditt projekt.