Renovering i Eskilstuna

Då är kan det vara viktigt att hitta en trygg och kompetent hantverkare som är rätt för uppdraget. Oroa dig inte, du kan räkna med att vi på Ibbes hjälper dig med allt från hela planeringsarbetet till utförandet av renoveringen. Att genomföra renovering ska inte vara krångligt, inte när du anlitar rätt firma.

När du väljer att renovera upp en del eller hela din bostad, investerar du på lång sikt. Det är många olika delar som ska kluras ut när man väl har bestämt sig för att renovera. Därför kan vi vara ett stöd för er genom hela processen. Vi kan tillsammans komma överens om lösningar som passar dig bäst och som kommer fungera i ditt hem eller fastighet.

En renovering kan göra stor skillnad

Vi på Ibbes Måleri & renovering AB tror inte på att bygga allting nytt, ibland behöver hus och fastigheter enbart lite kärlek. Genom att du renoverar upp kan du behålla charmen men ändå rusta upp ditt gamla boende. När du anlitar oss för en renovering kan du känna att du är i trygga händer, då vi har lång erfarenhet av renovering och hela tiden strävar efter att våra kunder ska bli helt nöjda med sin ombyggnation.

Oavsett om du behöver en liten eller en stor renovering, kan vi hjälpa dig. Om du väljer att renovera hemma, i din butik, lokal eller fastighet kommer du att höja värdet på ditt boende och se till att den bibehåller samma standard genom åren.

Nyrenoverat vardagsrum med massa flyttkartonger som står i mitten

Du kan få ROT-avdrag

Du vet väl om att du alltid kan dra av ROT-avdraget när du blir kund hos oss, vi hjälper dig med hela processen genom att räkna med att du vill dra av ROT-avdraget redan från början i projektet. På så sätt kan vi beräkna din slutfaktura direkt och du behöver inte hantera några pappersarbeten, utan kan låta oss ta hand om allting. Varför ska du betala mer pengar för en renovering när du kan få ett ännu bättre pris för samma standard och kvalitet. 

Vi vill att vårt företag ska förknippas med kvalitet, flexibilitet och hög standard till bra priser. Vill du ha mer information eller har andra frågor angående ditt projekt, är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller slå oss en signal.

Några tips att tänka på

Du kan förebygga så att din renovering flyter på smidigt och enkelt. Genom att vi tillsammans planerar din renovering, undviker vi att det uppstår frågetecken och oklarheter längs med vägen. Vi hjälper dig även om du har frågor och funderingar kring specifika renoveringar som kräver tillstånd. Ibland kan det vara svårt att veta vilka material som är bäst för när du ska renovera, då kan det vara bra att rådfråga ett proffs som vilka material som passar bäst på olika ställen.